Visningsväxthus och återförsäljare

Vi har glädjen att samarbeta med några av Sveriges förnämsta trädgårdar. I Norge är Gro Krog vår återförsäljare.

I Gros hage i Norge

Gro Krog är landskapsarkitekt och driver nätbutiken I GROS HAGE.

Så här skriver GRO:
”Hos oss finner du den perfekte gave til hage-entusiasten så vel som hageutstyr og hageredskaper av høy kvalitet. I Gros hage – enkle, praktiske og vakre produkter for deg som er glad i hage – og litt for deg som trives best inne!”

Rosendals Trädgård

Växthus vid plantboden på Rosendals Trädgårdar

Rosendals Trädgård lanserar nu i samarbete med oss världens första underhållsfria växthus i trä. Växthuset är ett resultat av vacker tradition från Sweden Green House och en svensk innovation från OrganoWood. Växthuset finns utanför plantboden.
OrganoWood tillverkar miljövänligt virke som ersätter traditionellt tryckimpregnerat trä. Därmed blir det möjligt att bygga hållbart utan att blanda in miljöskadliga ämnen. Virket är helt underhållsfritt och har en helt naturlig färg. Det kan målas eller lämnas utan annan behandling och blir då med tiden vackert silvergrått.
– På Rosendals Trädgård har vi jobbat med skönhet, njutning och hållbarhet i nästan trettio år. Därför samarbetar vi gärna med Sweden Green House och OrganoWood. Det är första gången jag träffar på ett växthus som är snyggt, ekologiskt och dessutom underhållsfritt, säger Tin-Tin Jersild, verksamhetsansvarig på Stiftelsen Rosendals Trädgård.
Kontakta plantboden och få ett generöst erbjudande när du köper ett växthus genom Rosendals trädgård. På Rosendals hemsida hittar du olika kurser och evenemang,www.rosendalstradgard.se

Wij Trädgårdar

Växthus om 21 kvm på Wij Trädgårdar

Wij Trädgårdar i Ockelbo är också återförsäljare. Under sommaren 2012 byggdes även här ett underhållsfritt växthus som är behandlat enligt OrganoWoods metoder.
Kontakta butiken som finns precis vid entrén till trädgården för ytterligare information.
På Wij Trädgårdars hemsida hittar du information, www.wij.se