Ett växthus värt en omväg.

Helena KaasikByggaLeave a Comment

Handelsträdgården Löfstad slott ligger strax söder om Norrköping

Nyligen var vi inbjudan till Handelsträdgården Löfstad Slott för att berätta om Sweden green House och våra växthus i trä. Samtidigt passade vi på att kika på hur verksamheten, som nu varit igång i nästan exakt ett åt utvecklats.

Möt Magnus Wiström, Sweden Green House arkitekt.

Helena KaasikBlandatLeave a Comment

Magnus Wiström är Sweden green House:s arkitekt.

Sweden Green House arkitekt tycker att växthuset som byggnad är något rätt fantastisk. Han har han arbetat med de transparenta och lätta huskonstruktionerna i över 15 år nu vilket har påverkat hans sätt att se på arkitektur generellt. I det här inlägget får du veta mer honom och hans sätt att se på arkitektur.

Sweden Green House till Österlen Garden Show

Helena KaasikByggaLeave a Comment

I helgen finns vi med vår växthusmodell på Österlen Garden Show.

Helgen den 12 och 13 maj finns vi och vår växthusmodell på Österlen Garden Show. Om du befinner dig i trakten så ska du passa på att hälsa på oss i montern.
Förutom träväxthus från Sweden Green House kan du träffa en mängd odlare och försäljare med målet att inspirera dig till odling på olika sätt.

Sweden Green House i Nacka Forum.

Helena KaasikInredaLeave a Comment

vårt växthus i Nacka Forum

Vi har ställt ett växthus på 15 kvadratmeter i Nacka Forum. Det kommer att stå där hela sommaren så om du vill uppleva atmosfären i ett träväxthus som är lite mindre så ska du ta dig till köpcentret.

Veckoprogram för Sweden Green House

Helena KaasikInreda, ByggaLeave a Comment

Sweden Green House grundare i växthuset i Nacka.

Visserligen är det bara några dagar kvar på den första veckan i maj men det går ändå att träffa Sweden Green House grundare vid ett par olika tillfällen. I det här inlägget får du mer information om vad vi har på gång.

Vik onsdagarna för Sweden Green House

Helena KaasikByggaLeave a Comment

Alla onsdagar fram till midsommar är du välkommen till växthuset i nacka.

Varje onsdag under våren fram till midsommar hittar du oss i växthuset där vi finns till hands för att svara på frågor om allt som berör växthus. Inte nog med det. Vi har även handplockat produkter som vi tycker är fina och som passar i både växthus och trädgård. Vi börjar i liten skala och utökar sortimentet successivt. Väl mött i växthuset onsdag den 2:a maj då vi har invigning av växthusonsdagarna.

Välj golv till växthuset.

Helena KaasikInredaLeave a Comment

Tegelgolv i växthuset hos Monica Kylén från L:a Bruket

I det här inlägget fokuserar vi på vilket golv du ska välja när du bygger växthus. Det finns många alternativ som både är praktiska och vackra. Här är några av de vanligaste.