Citat från våra växthuskunder

– Några citat från våra växthuskunder under 2017

vaxthus mot vagg

vaxthus-utan-bygglov-i-Bromma

Hans o Linda
Hej!I våras färdigställde vi vårt växthus och nu prunkar det för fullt. Vi är jättenöjda med resultatet. Just nu står nästan allt på golvet, men tanken är att vi ska bygga några bänkar så vi får lite etager att jobba med. Men resan har bara börjat. Tack


Carin
Hej Eva! Växthuset är på plats men vi är inte helt klara ännu. Varken med växthuset eller återställandet av tomten. Bengt var en klippa! Vi hade inte klarat av montaget utan hans kunskap och erfarenhet på så kort tid och risken hade varit att bygget hade gått i stå. Stort tack.

Vaxthus-i-Akersberga

Vaxthus-pa-Gotland

Jakob Nielsen
Ja, Bengt är klar med sitt. Det blev JÄTTEFINT! Vi är supernöjda.

 

Skickar bilder efter att vi kittat fönster etc.


Madeleine
Vi är så lyckliga för vårt växthus! Vi har spenderat fler timmar i växthuset än i boningshuset den här säsongen.  Hade det inte varit för att det saknas kök + badrum så hade vi kunnat leva på heltid i växthuset. Vi lämnar det ogärna. Nu när hösten är här äter vi middagar med tända ljus och brasa.  På julafton ska vi äta julmiddag här.

Sadeltaksvaxthus-pa-Gotland

Hej! En bild på vårt hus på södra Gotland. Vi är så nöjda. Enligt grannar beskrivs vårt hus som ”huset med det vackra växthuset”. Använd bilden om ni vill, ni få gärna skriva att det ligger i Burgsvik.


Lennart
Vill börja med att tacka för ett jättefint växthus som vi nu fått uppmonterat av Gotlandsbyggen. Det är många som åker förbi och även frågar hos Gotlandsbyggen vad det är för växthus, beundrar det och undrar vad det kostar etc. Lite bra marknadsföring. Tack också för den trevliga Proseccoflaskan vi fick till invigningen! Ett uppskattat och trevligt initiativ.

Lennart på Fårö
Växthuset är nu monterat och glasningen påbörjad, så det mesta är gjort. De som sett växthuset tycker det är fantastiskt vackert, det tycker vi också.

Beban och Jan
Hej , hoppas allt är bra med er. Vi har haft mycket glädje av vårt växthus i sommar. Det blev verkligen bra och vi har fått fina ”recensioner” av alla som besökt oss.

 

Elisabeth – Stockholms skärgård
Vi är så nöjda med vårt fina växthus som nu har fått en extra målning utvändigt efter fogningen av glaset. Glasmäster Kalle var verkligen bra, så tack för det tipset