Äpplena på träden kring växthuset börjar mogna

En gren i ett äppelträd fyllt med röda vackra äpplen.

Det är höst i både trädgård och växthus och på träden börjar äpplena mogna. Här där en fin liten film skapad av Homegrown Swedes som kan inspirera till äppelkaksbak i helgen.

Hösten är här med sin fuktiga luft och sitt vackra ljus. För alla som lever med växthus och trädgård betyder det oftast samla, skörda och ta till vara på allt som odlats under säsongen.

Nu är också tiden då äpplena börjar mogna och vi försöker varje år att förnya vår receptsamling där äpplen ingår som ingrediens.

Därför blev vi extra glada när vi såg den här inspirerande filmen som också innehåller ett recept på en äppelkaka. Receptet står  Sanna Fyring Liedgren för. Här bakar hon den tillsammans med sin son. Vi gillar att det ser så enkelt ut och att man kan sätta tänderna i kakan genast, så nu är det väl bara att sätta igång.

Att baka är också kul att göra tillsamman med någon. Tänka vad många spännande saker man kan prata om under tiden. Filmen är en produktion av Sanna Fyring Liedgren och Oscar Liedgren från Homgrown Swedes.  Titta och njut!

En reaktion på “Äpplena på träden kring växthuset börjar mogna”

  1. Pingback: Ett växthus som mäter max 25 kvadratmeter är ett Attefallsväxthus

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att förhindra skräppost. Läs mer om hur dina kommentarsuppgifter behandlas.