September månads önskelista

September månads önskelista med produkter från vår webbshop som vi kallar för Butiken.

Just nu anar vi att hösten är på väg. Det här är tiden då vi tar till vara på det vi odlat i växthuset samtidigt som vi skyddar oss från skiftande väderlek och sjunkande temperaturer. Här är september månads önskelista.

September månad och hösten nalkas. Det här är månaden då vi verkligen utnyttjar växthuset som skydd mot envisa getingar och passerande regnskurar. Vi njuter av nyskördade tomater och dekorerar med myrtenbollar, dahlior och kål. Växthuset prepareras för den nya säsongen som är på väg och den här månades önskelista har därför en doft av höst över sig. Produkterna finns alla att köpa i vår webbshop.

  1. Ett förkläde är praktiskt att ha till hands när man ska skörda och plantera i växthuset. Det här har stora fickor som rymmer sekatör, snöre och allt annat som man behöver ha nära till hands när man arbetar. Det är tillverkat av bomull som vaxats för att tåla både jord och väta.
  2. Det blir allt kyligare men ännu är det inte tillräckligt kallt för att den tjocka ulltröjan ska komma till användning. Sjalen i gotländsk fårull är ett bättre alternativ ljust nu.
  3. Säga vad man vill om tunikan i vaxad bomull men praktiskt är det. Det är bara att slänga på sig över vilka kläder som helst som skydd när man arbetar med jord och växter i trädgård eller växthus.
  4. Små korgar är användbara som krukor och som förvaringskärl till alla mindre verktyg som man har en tendens att sprida runt omkring sig. De bidrar också till att växthusinredningen ger ett varmare och mer ombonat intryck.
  5. Efter ett dags arbete smakar en kopp te extra bra. Vi dricker den helst framför brasan inlindad i en ljuvlig filt, gärna den här grovstickade i fårull? Den finns i tre olika naturliga färgställningar.
Här är september månads önskelista. Alla produkter, det vill säga förkläde, trädgårdstunika, sjal, pläd och korg, finns i vår butik.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.