Sweden Green House önskar dig en trevlig odlingshelg

Kollage med produkter som förgyller trädgårdsarbetet och växthuset, allt kommer från Sweden Green House växthus
Kollage med produkter som förgyller trädgårdsarbetet och växthuset, allt kommer från Sweden Green House växthus
I vår nyöppnade webbshop hittar du produkter som förgyller och förenklar arbetet i växthus och trädgård.

Trevlig odlingshelg önskar vi på Sweden Green House med det här svepet från vår nyöppnade webbshop. Där hittasar du produkter som du kan ha användning för i ditt växthus, orangeri eller trädgård. Kanske behöver någon du känner också en gåva som gör arbetet och livet i trädgården extra lustfyllt.

1.Den svenska sommaren är inte direkt känd för att vara pålitlig när det gäller sol och värme. Då kan det vara underbart att ha en varm ullpläd till hands, både i trädgården och i växthuset. Den här grovstiukade pläden är tillverkad för hand av 100 % ull. Den är ganska löst stickad vilket gör den följsam och härlig att linda runt kroppen.

2. Malin Appelgren är praktiskt taget uppväxt i en smedja. Det var hennes farfar som lärt henne yrket att driva metaller till olika former. Den klassiska lampetten tillverkar hon av mässing eller tenn. Den passar extra bra i de växthus som har en trä eller murad vägg. Placera den ovanför arbetsbänken  eller intill en sittplats.

3. En kratta är användbar i trädgården till att släta ut jordbäddarna, för att samla ihop gräsklippet och att kratta grusgångar med. Tänk så lustfyllt att utföra arbetet med den här varianten i koppar.

4. Smaelta heter företaget som tillverkar vaserna inspirerade av vågornas rörelser på vattenytan. Vasen är användbar till alla sommarens buketter både inomhus och i växthuset, eller kanske på trädgårdsbordet utomhus.

5. Många känner idag till Korbo och deras korgar tillverkade för hand med samma teknik som fiskarna på Västkusten använde en gång i tiden. Metallkorgarna är forfarande lika vackra som de är användbara. Vi använder dem som krukor, till förvaring av plädar i växthuset och som uppsamlingsplats för gamla växtdelar. det känns uppfriskande att korgarna nu också finns i gula metaller.

6. Smd design är det småländska familjeföretaget som tillvekar inredning och detaljer för trädgård och uterum med metall som utgångspunkt. Den här krukan är perfekt i storlek för ett stiligt olivträd eller ett liknande växt. Men det är också användbar för samplanteringar. Krukan är dessutom lättplacerad både inomhus och utomhus eftersom den inte tar särskilt mycket plats.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att förhindra skräppost. Läs mer om hur dina kommentarsuppgifter behandlas.