Vad Sweden Green House sysslar med just nu

Vad ett växthus med sadeltak är och vad vi pysslar med nu är vad vi vill berättar om idag
Våra hantverkare ofärd att montera ett växthus i Malmötrakten.

Vad ett växthus med sadeltak är och vad vi pysslar med nu är vad vi vill berättar om idag.

Visserligen är det vinter och lågsäsong för odling. Men vår verksamhet står på långa vägar stilla för det. Just nu håller vi på att montera ett växthus med sadeltak i Malmötrakten. Det är ett fristående växthus som är målat i en vacker grågrön färg som kunden valt själv. Vi målar alla våra växthus med linoljefärg vilket du kan läsa mer om här.

Sadeltak är den vanligaste formen på växthus och innebär att taket har två lika stora takdelar på var sin sida om taknocken. Den här typen av tak använder man oftast till ett fristående växthus.

Eftersom varje modul mäter 425 mm finns det möjlighet att anpassa storleken så att huset passar den utvalda platsen i trädgården. Man kan också välja olika takvinkel. Därefter finns det en mängd andra saker som påverkar växthusets utseende. Det kan du läsa mer om här.

Därför är det bra att fundera över hur man tänkt använda sitt växthus innan man börja utforma det. Vissa vill satsa på odling medan andra vill använda det till middagar och socialt umgänge i första hand. Men vi har också sett exempel på att växthuset används till helt andra typer av verksamheter, café, galleri, yoga och meditation för att nämna några. Här och här kan du läsa om hur ett par av våra kunder tänkt.

Hur du än väljer att använda ditt växthus så finns vi här för att guida dig igenom din resa till att bli växthusägare. Vilka vi är kan du läsa mer om här.

Text: Helena Kaasik, foto: Sweden Green House

En reaktion på “Vad Sweden Green House sysslar med just nu”

  1. Pingback: Några anteckningar från Sweden Green House´s Dagbok år 2016

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

2 × 2 =