Vik onsdagarna för Sweden Green House

Alla onsdagar fram till midsommar är du välkommen till växthuset i nacka.
Är du intresserad av växthus- och trädgårdsodling? Då ska du boka onsdagarna under våren. Sweden Green House har nämligen öppet växthus med försäljning av produkter varje onsdag fram till midsommar med start den 2:a maj.
Nu har vi bestämt oss för att mer regelbundet öppna växthuset för alla som vill komma förbi och ställa frågor eller bara rent allmänt babbla om saker som handlar om växthus. Sweden Green House grundare Eva och Magnus kommer att finnas på plats. Varje onsdag fram till midsommar finns det alltså möjlighet att kika förbi oss på Parkvägen i Nacka. Vi börjar onsdagen den 2:a maj.
Växthusonsdag. Välkommen in i växthuset onsdagen den 2:a maj.
I mer än 15 års tid har vi samlat på oss information och kunskap om växthus ur olika perspektiv. För oss är inge frågor konstiga eller dumma då det är ganska mycket att tänka på inför ett växthusbygge. Till våra onsdagar i växthuset har vi också plockat ut produkter som vi gillar och som vi tycker passar i växthuset och i trädgården. Vi har inte bestämt hela sortimentet ännu men vissa saker vet vi kommer finnas. Håll dig uppdaterad i dagboken om du vill ta del av de produkter och nyheter som kommer att finnas i vår växthusbutik.

Praktisk information:

  • Vad: Väl mött på onsdagar i växthuset under våren.
  • När: Mellan kl 13 och 16.
  • Datum: Vi startar onsdagen den 2:a maj och håller sedan öppet varje onsdag fram till midsommar.
  • Var: Parkvägen 45, Nacka.
  • Kontakt: info@swedengreenhouse.se, 070-7746199 , 0706620082
Delar av sortimentet som du kommer att hitta i vår växthusbutik. Det är fårskinn från Gotlamm, ljusstakar från Kristina Stark, kopparredskap, trädgårdskorgar och metallkorgar från Korbo.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att förhindra skräppost. Läs mer om hur dina kommentarsuppgifter behandlas.