Arkitektkontor FÖR VÄXTHUS OCH ORANGERIER

Bygglov för växthuset - Vi hjälper dig.

Vad får jag bygga och hur ansöker jag om bygglov.


Magnus har under flera år varit verksam som arkitekt och hjälpt många nöjda kunder med allt från bostads-till fritidshus. Inom ramen för Sweden Green House är de växthus som bär hans signum många. Inledningsvis var det Magnus som omvandlade den första prototypen av växthus till de byggsatser vi nu säljer.


Bygglov och bygglovsansökan

Vi hjälper dig hela vägen från idé till färdigt bygglov och till ett färdigställt växthus. Kom till oss med en idé, gärna en skiss så föräldrar vi tillsammans ert projekt. Vi har genom de snart 20 åren vi varit verksamma samlat på oss kunskap om hur man på bästa sätt bygger växthus och orangerier.

Magnus ritar växthus och orangerier

Byggnadsritningar och beskrivningar

Vi kan, vid behov, göra erforderliga byggnadsritningar och beskrivningar som hjälp till anlitad byggare eller för att användas som förfrågningsunderlag.

Kontrollansvarig

Magnus är certifierad kontrollansvarig enligt PBL, registrerad hos Boverket med behörighetsnr SC1443-13.

Anpassning till olika kulturhistoriska miljöer

Eva har ett förflutet på Riksantikvarieämbetet och har därmed kunskap och erfarenhet om vårt kulturarv. Vi har genomåren anpassat olika växthus för att på bästa sätt passa i olika slotts- och herrgårdsmiljöer.

Byggnader att ansluta till växthuset

Vi kan ta fram ritningar och skisser för de byggnader som du kanske vill ansluta till växthuset.

Inredning av växthuset

Sweden Green House har en inredningtjänst för växthus. Det innebär att den som behöver råd och idéer kan få hjälp med det. Det gäller både dig som redan har ett växthus eller ett orangeri och behöver nya idéer, och dig som står i begrepp att investera i ett. Så här går det till rent praktiskt; Efter ett möte då vi tillsammans bollar idéer och realiserar önskningar, tar vi fram en skiss som vi presenterar för dig. Därefter bestämmer vi gemensamt hur vi ska gå vidare.

Låter detta intressant? Kontakt i så fall Helena Kaasik på info@swedengreenhouse.com så bokar vi ett möte.

Helena hjälper dig att inreda växthus