VISNINGSTRÄDGÅRDAR OCH ÅTERFÖRSÄLJARE

Vill ni besöka ett växthus?

Välkomna!


Vi har genom åren sålt växthus till såväl offentliga trädgårdar som privata. Nedan hittar några exempel, kontakta oss gärna om ni vill få tips på en plats nära er eller för ett växthus med speciellt utförande. Under våra kunder hittar ni mer information om de olika trädgårdarna

Kamin i växthus

Mitt växthus i Nacka- Stockholm

Vi tycker att det är trevligt att få visa mitt växthus i trädgården i Nacka. Kom gärna och träffa oss när det är öppet växthus- se i kalendariet eller boka ett "eget" besök. Vi visar det gärna och kan då samtidigt diskutera ditt kommande projekt. Växthuset är 4,3 meter brett och 6,9 meter långt - 30 kvm.

Kontakta oss om du vill besöka det på telefon 070 774199.

växthus på Rosendals Trädgårdar

Rosendals Trädgård i Stockholm

Rosendals Trädgård är en av förebilderna för Sweden Green House. Vi har levererat och byggt tre växthus i trägården. Det första växthuset levererade vi 2004. Läs mer

På Rosendals Trädgård har vi jobbat med skönhet, njutning och hållbarhet i nästan trettio år. Därför samarbetar vi gärna med Sweden Green House, säger Tin-Tin Jersild, verksamhetsansvarig på Stiftelsen Rosendals trädgård.

Besök gärna Rosendals trägård och våra växthus!
växthus bland höstlöv

Familjen Grön i Uppsala

Familjen Grön är ett företag som anordnar trädgårdsevent där människor samlas och upplever trädgård tillsammans. På deras hemsida kan ni läsa mer om deras trevliga event. Växthuset är 4,3 x 5,6 m- ett attefallsväxthus som är målat i en grön nyans. Kontakta oss om du vill besöka dem.

Löfstad handelsträdgård

Handelsträdgården Löfstad slott utanför Linköping

Vi har under 2016 uppfört ett 130 kvm stort växthus. Läs mer om öppettider och den fantastiska handelsträdgården som också inrymmer ett café.

Image

Vintage by Paula på Landet i Kungshamn

Vi har under sommaren 2018 byggt ett nästan 50 kvm stort växthus i Kungshamn. I en del finns en liten butik, i andra delen huserar familjen på ledig tid. Butiksdelen har isolerglas och den mer privata delen har enkelglas. Följ gärna butiken på instagram och se vilka fina trädgårdsprodukter som de säljer.