KÖPA VÄXTHUS OCH ORANGERIER

SÅ HÄR GÅ DET TILL NÄR DU KÖPER ETT VÄXTHUS FRÅN OSS


Image

Vad roligt att du är intresserad av våra växthus. Du har säkert hittat en del information om våra olika växthus och om hur vi kan hjälpa dig att måla, montera och inreda växthusen. Vi får dock ofta frågan hur det går till när man vill köpa ett växthus eller orangeri. Vi har därför sammanställt processen enligt nedan. Maila eller ring oss gärna om du har frågor.

down arrow
down arrow

Först av allt kan det vara bra att kontakta byggnadsnämnden i din kommun för att ta reda på vad detaljplanen säger. Vad och hur mycket får du bygga? Vad krävs för att få bygglov? Hur nära tomtgränsen kan du bygga? Ett samtal kan klargöra mycket.

Välja växthus & orangeri - Eftersom vårt mål är att du ska få det växthus som du drömmer om har vi utifrån våra samlade erfarenheter, satt samman en lista med saker som det kan vara bra att gå igenom innan köpet. Läs mer här.

Vill diskutera dina växthusplaner med oss så kontakta oss gärna per telefon. Ofta är det bra om du innan samtalet skickat in bilder på ditt hus och tomt. Lite beroende på var du bor så kan vi därefter besöka dig och på plats diskutera lämplig placering och utförande.

Prisförfrågan  - Det brukar vara bra att studera vår prislista först, där finner du priser för de vanligaste växthusen samt vilka valmöjlighter som finns.  Vi gör därefter gärna en offert utifrån dina önskemål. Vet du redan nu vilket växthus du vill ha så gör vi gärna en offert.

Beställning - När du bestämt dig för vilket växthus eller orangeri som du önskar så upprättar vi ett köpavtal som vi vill att du skriver under. När vi fått ett avtalet i retur och när beställningsfakturan är betalad så skickar vi en tillverkningsorder till vårt snickeri. Du erhåller en måttsatt grundritning. Under tiden som växthuset tillverkas ger vi gärna råd om hur det kan inredas. Nu börjar allt det roliga!