Besök oss i växthuset i Nacka på söndag.

Magnus och Eva sitter framför braskaminen i växthuset i trä.

Är du i Stockholm för att gå på trädgårdsmässa I Älvsjö i helgen? Då ska du göra en ta en avstickare till Nacka. Söndag den 25:e mars mellan 10 och 16 öppnar vi dörren till vårt växthus på Parkvägen 45.

Samtidigt som Nordiska Trädgårdar pågår I Älvsjö kan du som är i Stockholm passa på att besöka oss i vårt växthus i Nacka. Kl 10 öppnar vi dörren för dig som vill känna på atmosfären i ett träväxthus som är handmålat med linoljefärg.
Magnus Wiström och Eva Halfwordson från Sweden Green House.
Samtidigt kan du passa på att ställa alla de frågor som du funderat på när det gäller växthus. Bygglov, grundläggning, växthusmodell och inredning, vi har under åren samlat på oss erfarenhet och kan därför hjälpa till med det mesta.
Magnus och Eva som startade Sweden Green House år 2002, finns där för dig. Fram till klockan 16 är vårt växthus öppet. Vi bjuder på något lätt att dricka och äta. Varmt Välkomna!
  • Var: Parkvägen 45 i Nacka.
  • När: mellan 10 och 16 söndagen den 25 mars.
  • Hur: Från Slussen går det en mängd bussar till Nacka Forum. Därifrån är det en liten promenad till Parkvägen 45. Du kan också ta bilen. det tar ungefär en kvart från Slussen.

Custom Headline

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.