Öppet hus hos Sweden Green House – så här blev det.

I söndags hade vi öppet hus och det var många som passade på att komma förbi, ställa frågor, dricka varm pepparkakskryddad äppelmust och äta äppelkaka som Sanna på Marmeladeriet gjort åt oss. För er som inte hann komma den här gången visar vi nu några bilder.

I söndags hade vi öppet hus i växthuset och det kom mycket folk.

Att växthus är ett ämne som spänner över både säsonger och generationer var uppenbart i söndags då vi öppnade dörren till vårt växthus i Nacka. Många engagerade besökare i olika åldrar passade på att besöka oss. Med sig hade de en mängd frågor, både om byggnation och odling. Att det var lite småkyligt novemberväder var det ingen som brydde sig om. I växthuset var det en skönt temperatur, så ingen behövde frysa. ”Hur förvarar man sina orangeriväxter och hur odlar man vin i växthuset” är ett par intressanta odlingsfrågor som dök upp under de timmar vi hade öppet. Det är också många som väljer mellan vanligt glas och isolerglas. Det här är bra uppslag till inlägg i vår blogg i framtiden. Vissa av frågorna kan man delvis redan nu hitta svaret på här och här. Allt annat kommer vi som sagt att återkomma med. Vi är verkligen glada över att det var så många som kom. För er som inte hade möjlighet att kika förbi den här gången presenterar vi nu en bildkavalkad från söndagen. Vi är så nöjda med eventet att vi planerar att köra ett till så snart det bara går. Håller er uppdaterade på blogg, Instagram och Facebook.

Julstämning i växthuset med levande ljus och äppelkaka. Utanför är det dekorerat med granris och grönkål.

Många var nyfikna på allt ifrån isolerglas till stållister och skötsel.

Eva Halfwordson och Magnus Wiström svarar på besökares frågor.

Magnus och Eva från Sweden Green House var naturligtvis på plats för att svara på alla frågor.

Växthuseinträsset berör människor i olika ålder. Här är några av de besökare som kom förbi i söndags på öppet hus.

Det är många som är intresserade av växthus. Här är några av alla dem som kom förbi i söndags.

Några av besökarna på Sweden Green House öppna hus passade på att köpa korgar tillverkade av biståndsorganisationen Hjärta till hjärta.

Många av de som kom köpte med sig korgar tillverkade av Hjärta till Hjärta. Här är några lycklig korgägare.

Stämningen i växthuset är på topp efter besökte av alla trevliga odlarvänner.

Tack alla ni som kom förbi. Nu har ni bidragit till den sköna  stämning  som just nu finns i växthuset. Hoppas vi ses igen till våren!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.