Bygg och odla med Sweden Green House & Zetas Trädgård

Zetas 220922 B
Sweden Green House inleder ett samarbete med Zetas trädgård. Det gemensamma är kärleken till det vackra och till hantverket. Tillsammans ger de dig möjligheten att skapa din oas i vardagen. Sweden Green House och Zetas presenterar nuväxthuset 15 kvm DIY Bygg & Odla, ett växthus som du kan klicka hem från Zetas webbshop. Samma fina hantverksdetaljer med enda skillnaden att du målar och bygger ihop det själv.
Växthus täckt med snö och is.
- Vi har sedan 2002 velat göra världen lite vackrare genom att erbjuda arkitektritade växthus tillverkade av svensk furu och målade med linoljefärg. Nu är vi stolta över att presentera en gör-det-själv-version som generellt är bygglovsfri. Tillsammans hyllar vi odlingen och gör växthus mer tillgängligt för fler ihop med Zetas handelsträdgård, säger Magnus Wiström, medgrundare av Sweden Green House.
Växthus täckt med snö och is.

Aldrig förr har odling varit så populärt, allt från blommor till självförsörjning på grönsaker. Med ett växthus förlänger vi sommaren och ger oss själva njutning i vardagen.

-Vi har länge velat lyfta just växthusodling och det känns helt rätt att göra det ihop med Sweden Green House. Ser fram emot att låta växthuset lysa upp mörkret och ge inspiration till våra kunder, säger Victoria Skoglund, VD för Zetas Trädgård.

Växthuset hittar du på Zetas handelsträdgård i Segeltorp med start på höstmarknaden 24 september. Du kommer då kunna klicka hem ditt växthus med leverans i början på 2023. Du väljer på växthusvitt eller herrgårdsgrått. Pensel och instruktioner för hur du målar, och bygger ihop det får du med byggsatsen.

Nästa inlägg

Dela

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.