Bygg och odla med Sweden Green House & Zetas Trädgård

Zetas 220922 B

NU I LAGER! 

Våren närmar sig med stormsteg. Just nu vinner vi en halvtimmes ljus i veckan. Underbart! Därför vill vi påminna dig om vår darling - 15 kvadrataren som vi tagit fram tillsammans med Zetas. Den 24 februari öppnar handelsträdgården i Segeltorp så då går det dessutom att kika på det i verkligheten.

Växthus täckt med snö och is.

Det var i höstas som vi lanserade 15 kvm DIY Bygg & Odla, ett växthus som du kan klicka hem från Zetas webbshop. Nedan ser du hur det såg ut när en entusiastisk presskår bjöds in till växthuvisning på Zetas.

Till en börja fick våra kunder beställa växthuset men nu kan vi alltså meddela att du kan få hem  genast, precis i lagom tid för att kicka igång säsongens småplantsodling. Det bästa är det är tillverkat med samma fina hantverksdetaljer. Den enda skillnaden att du målar och bygger ihop det själv.

Växthus täckt med snö och is.

Ett växthus på 15 kvm ger dig möjligheten att skapa din oas i vardagen. Där inne kan du både odla och umgås med nära och kära, eller varför inte kombinera odlingarna med att utöva någon annan hobby?

- Vi har sedan 2002 velat göra världen lite vackrare genom att erbjuda arkitektritade växthus tillverkade av svensk furu och målade med linoljefärg. Nu är vi stolta över att presentera en gör-det-själv-version som generellt är bygglovsfri. Tillsammans hyllar vi odlingen och gör växthus mer tillgängligt för fler ihop med Zetas handelsträdgård, säger Magnus Wiström, medgrundare av Sweden Green House.

Växthus täckt med snö och is.

Aldrig förr har odling varit så populärt, allt från blommor till självförsörjning på grönsaker. Med ett växthus förlänger vi sommaren och ger oss själva njutning i vardagen.

-Vi har länge velat lyfta just växthusodling och det känns helt rätt att göra det ihop med Sweden Green House. Ser fram emot att låta växthuset lysa upp i handelsträdgården och ge inspiration till våra kunder, säger Victoria Skoglund, VD för Zetas Trädgård.

Växthus täckt med snö och is.

Växthuset hittar du alltså på Zetas handelsträdgård i Segeltorp. det blev klart lagom till höstmarknaden år 2022 då den som ville kunde klicka hem det som en beställningsvara men nu kan vi alltså leverera genast. Du väljer på växthusvitt eller herrgårdsgrått. Pensel och instruktioner för hur du målar, och bygger ihop det får du med byggsatsen.

Därmed förklarar vi odlingssäsongen år 2023 invigd och önskar er samtidigt varmt lycka till med växthusodlingarrna.

Föregående inläggNästa inlägg

Dela

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *