CITAT FRÅN VÅRA VÄXTHUSKUNDER

NÅGRA CITAT FRÅN VÅRA VÄXTHUSKUNDER


Image

Petra

Hej! En bild på vårt hus på södra Gotland. Vi är så nöjda. Enligt grannar beskrivs vårt hus som ”huset med det vackra växthuset”. Använd bilden om ni vill, ni få gärna skriva att det ligger i Burgsvik.

Lennart

Vill börja med att tacka för ett jättefint växthus som vi nu fått uppmonterat av Gotlandsbyggen. Det är många som åker förbi och även frågar hos Gotlandsbyggen vad det är för växthus, beundrar det och undrar vad det kostar etc. Lite bra marknadsföring. Tack också för den trevliga Proseccoflaskan vi fick till invigningen! Ett uppskattat och trevligt initiativ.

Image

Hans o Linda

Hej!I våras färdigställde vi vårt växthus och nu prunkar det för fullt. Vi är jättenöjda med resultatet. Just nu står nästan allt på golvet, men tanken är att vi ska bygga några bänkar så vi får lite etager att jobba med. Men resan har bara börjat. Tack

Image

Jakob Nielsen

Ja, Bengt är klar med sitt. Det blev JÄTTEFINT! Vi är supernöjda.

Image

Carin

Hej Eva! Växthuset är på plats men vi är inte helt klara ännu. Varken med växthuset eller återställandet av tomten. Bengt var en klippa! Vi hade inte klarat av montaget utan hans kunskap och erfarenhet på så kort tid och risken hade varit att bygget hade gått i stå. Stort tack.

Image

Madeleine

Vi är så lyckliga för vårt växthus! Vi har spenderat fler timmar i växthuset än i boningshuset den här säsongen.  Hade det inte varit för att det saknas kök + badrum så hade vi kunnat leva på heltid i växthuset. Vi lämnar det ogärna. Nu när hösten är här äter vi middagar med tända ljus och brasa.  På julafton ska vi äta julmiddag här.