Hur vår kunder byggt sina växthus

Vi inspirerats mycket av våra kunder. Det kan du också gör om du vill.

Det är många av våra kunder som väljer att bygga ett växthus i standardmodell från vårt sortiment. Ändå är det i princip inget växthus som är det andra likt.

Vi har två modeller i vårt sortiment. De båda går att bygga fristående i trädgården eller sammanlänkad med en byggnad, såsom bostadshus, förråd eller mur. Färg, dörr, murverk, odlingsbäddar och en mängd andra detaljer som du kan välja till – eller välja bort för den delen - gör att alla växthus blir unika och olika. Det är rätt fantastiskt när man tänker på det.

Om du söker inspiration och idéer för ditt framtida växthusprojekt så vill jag tipsa dig om sidan "Växthusdrömmar". Där presenterar vi olika växthus som vi byggt och planerat efter våra kunders behov och önskningar.

Ett nybyggt växthus med sadeltak och mur på en långsida.
Det här växthuset i standardstorlek i Nacka utanför Stockholm är storleksmässigt anpassat till tomt och villaområde. Valde att sätta granit på grunden och måla det i den gröna färgen som vi kallar för Löfstagrönt. Växthuset har fått ett helt eget uttryck vilket syns redan i det här skedet.
Föregående inläggNästa inlägg

Dela

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *