Varför ett växthus i Nacka Forum.

vårt växthus i Nacka Forum
Vi har inrett ett av våra växthus och placerat det i Nacka Forum. Om du söker inspiration för hur du ska inreda ditt växthus ska du ta dig till köpcentret i Nacka.
Om du vill se och uppleva atmosfären i ett växthus på 15 kvadratmeter så ska du ta dig till Nacka Forum. I ett samarbete med köpcentret har vi inrett ett växthus i trä som nu står på plats precis utanför butiken Royal Design.
Nacka Forum öppnade i mars 1989 och ersatte då en massa baracker som fanns på området. Det består av 4 våningar där 15 butiker och 18 restauranger samsas.
Forumet har som ambition att skapa en grönare samlingsplats i Nacka. Därför blev vi inbjudna att visa våra träväxthus i köpcentret. Det är vi glada för.
Alla produkter som som finns i växthuset har vi fått låna från butikerna i Nacka Forum. Tanken är att du som besöker växthuset ska få idéer om hur man kan skapa olika miljöer i ett växthus. Du får också tips på vad man kan odla.
Vill vill rikta ett särskilt tack till Åhléns, Lagerhaus och Royal Design som så frikostigt har lånat ut produkter till oss.
Föregående inläggNästa inlägg

Dela

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *