Växthuset som vi byggt på Zetas.

Stort växthus i trä.
Äntligen kan vi visa bilder på växthuset som vi byggt på Victoria Skoglunds handelsträdgård, Zetas finsmakarens trädgård i Segeltorp.
Härom dagen var vi på Zetas för att kika på växthuset som vi byggde i handelsträdgårdens tidigare i vintras. Det är 40 kvadratmeter stort (inte 60 som vi skrev i socials medier tidigare). Upplevelsen är dock att det är större. Det är speciellt att stiga in i ett växthus som kommer upp i storlek och om du brukar besöka Zetas kan jag verkligen rekommendera att stiga in i det och känna på atmosfären.
Krukodlade lönnar i växthus.
När vi kom dit var precis nystajlat av Zetas inredare. Det är också många som frågar om den grågröna färgen som växthuset är målat i. Ncs S2502Y är färgkoden.
Växthusinteriör med salvia.
Det står på gårdsgrus och är placerad på en grund som består av moduler i lättbetong. Ni som besökte oss på Byggnadsvård & Trädgård i fjol såg att växthuset som vi hade rest på mässan var placerats på samma typ av grund. Det som är bra med de här blocken är att man kan bygga växthusplatser som det annars inte skulle vara möjligt att göra något med. De tillför en ny dimension till vår verksamhet.
Stort grågrönt växthus.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.