Lycka är att få brev från kunder.

Litet växthus i lummig trädgård.
Härom dagen damp det in ett mejl i inkorgen som gjorde oss lyckliga. På temat delad glädje är dubbel glädje delar vi med oss av meddelandets innehåll.

Det blir alltid en bra dag när vi får mejl från någon av våra kunder, häromdagen var inget undantag. Det handlade om ett växthus som vi byggt, som blev klart i somras. Det var dessutom späckat med bilder från ett av de många ögonblick som växthuset använts under året. Så här stod det:

”Växthuset är sedan några veckor färdig och vi är så otroligt nöjda. Vi har inte hunnit odla i det i år men vi njuter verkligen av att sitta där inne. Tack för en väldigt fin produkt.”

Visst ser det härligt ut? Man riktigt känner att den här familjen njuter av sitt växthus, precis som de själva beskriver. Det är också som vi vill att det ska kännas när man börjar använda våra växthus.
Växthuset är 15 kvadratmeter stort, målat i en grågrön nyans och monterad med rak takbjälk.
Lägg också märke till hur fint trädgården runt växthuset är anlagd. Innanför kastanjestaketet ryms både blomsterrabatter och köksland i prydligt avgränsade avdelningar.
Interiör i grönt växthus.

Golvet är belagt med tegel. Det är spännande att jämföra det här tegelgolvet med gruset som Ulrika och Johan Sundström valde att lägga i sin växthusdröm i Enskede, som är lika stort som det här. Teglet passar fint till den grågröna färgnyansen som det här växthuset är målat i. De fasta jordbäddarna har valts bort för att det ska finnas plats för en rejäl sittmöbel i rotting.

Så här kan det se ut när middagen serveras i det här växthuset.

Två barn över en måltid i växthus.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.