En solskenshistoria med ett växthus i huvudrollen.

Ett vitt växthus med sadeltak som snart är klart.
Om man får nej på en bygglovsansökan ska man inte ge upp. Täbyfamiljen vände sig till Sweden Green House för att få hjälp när de fick avslag på det första försöket. Nu är växthusdrömmen förverkligad i deras trädgård.
Det var för två år sedan som en familj från Täby kontaktade oss. De ville bygga ett växthus i sin trädgård som skulle matcha deras vita bostadshus. Det hade valt en plats och satte igång processen med att söka bygglov. Där tog det stopp. Ansökan gick inte igenom.
Ett växthus med sadeltak.

De vände oss till oss för att få råd och hjälp. Magnus Wiström och Eva Halfwordson från Sweden Green House besökte trädgården och kunde på plats föreslå en ny placering. Den nya ansökan godkändes och växthusbygget kunde påbörjas.

Just nu är vi i slutfasen av monteringen. Det vita växthuset är cirka 21 kvadratmeter, byggt med sadeltak och förberett för braskamin. Lägg märke till takbalken som är rakskuren på den sidan där kaminens skorsten ska placeras.
ett växthus med enkelglas förberett för braskamin.

Har du frågor om din bygglovsansökan eller andra frågor som rör växthus, så kan du kontakta oss. Eller så tar du med dig skisser till Nacka och ställer dina frågor direkt till oss söndag den 4 november, då vi har växthusmingel på Parkvägen 45 mellan 12 och 16. Välkommen!

Föregående inläggNästa inlägg

Dela

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *