Få de bästa växthustipsen direkt till dig.

bild på klätterros och text från vårt nyhetsbrev.

Nyhetsbrevet har vi skapat som en service till alla som vill ha tips, idéer om växthus och odling och erbjudande skickade direkt till sig. Så här gör dum om du vill prenumerera.

Du vet väl att vi skickar nyhetsbrev till alla som vill ha tips och rapporter om växthuset, odling och allt annat som rör livet i växthuset. Alla hänger inte på sociala medier medan andra inte har hoppat på det tåget över huvud taget. Som en service till er som ändå vill veta vad som pågår i vår verksamhet har vi tagit fram nyhetsbrevet. Vi skickar ut det ungefär en gång i kvartalet just nu och här nedan kan du se ett exempel på hur det ser ut.

Det här nyhetsbrevet skickade vi ut i somras med lite tips och information inför semestertider. Eftersom det hela tiden händer saker i vår verksamhet så är det ett bra sätt för oss att berätta för de som är intresserade vad som pågår. Vi håller bland annat på med ett par lite större växthusbyggen. Förhoppningsvis ska vi också ha öppet växthus i dem så småningom. Inbjudan brukar vi skicka ut via nyhetsbrevet. Det finns alltså flera anledningar att anmäla sig. Det skulle naturligtvis glädja oss massor också om du ville ha vårt nyhetsbrev.

Anmälan gör du lättas under fliken Kontakter på vår hemsida eller via direktlänken ovan. Det brukar också poppa upp ett litet fönster direkt på förstasidan där man kan anmäla sig.

Hoppas att du får en fortsatt fin höstdag.

Ett exempel på hur våra nyhetsbrev kan se ut. Vi skickar ut ett i kvartalet ungefär.

Föregående inläggNästa inlägg

Dela

2 reaktioner “Få de bästa växthustipsen direkt till dig.”

    1. Hej vad kul – alla Svantes vänner är våra vänner. Vi är inte riktigt klara med programmet ännu men till Nacka är du välkommen någon gång mellan den 23 och 29:e. Det är så gott som spikat. Tiderna har vi dock inte bestämt ännu. Här är en länk till kontaktsidan där du kan anmäla dig till vårt nyhetsbrev. https://swedengreenhouse.se/kontakt/ Hoppas att vi ses någon gång under designveckan. Trevlig fortsättning på helgen önskar vi dig.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *