Från idé till färdigt växthus – hur går det till?

Växthusmontering pågår, här ett vitt växthus med ett takfall på Gålö.

En mycket relevant frågor som vi ofta får av våra kunder är hur det går till om man vill köpa ett växthus från Sweden Green House. Så här ser processen oftast ut.

Säg att du bestämt dig för att bygga ett växthus i trä från Sweden Green House i din trädgård. Nu vill du kicka igång processen men undrar hur det går till. Lugn, du är inte ensam. Det här är en fråga som vi ofta får. Vårt mål är att du ska få det växthus du drömmer. Därför guidar vi dig igenom hela processen från att ditt intresse väckts tills du beslutar dig för att bygga ett växthus i din trädgård.Träprofiler , träreglar till växthus från Sweden Green House fotograferade ifrån sidan.Att välja växthus och orangeri.

Vilket växthus du ska välja beror på hur du tänkt använda det, var i trädgården det passar att placera det och hur ditt bostadshus ser ut. Här kan du läsa mer om hur du kan tänka när du väljer växthus. Kontakta oss om du kör fast och vill bolla idéer, vi hjälper gärna till från allra första början.

Beroende på var du bor så kommer vi gärna ut till dig. Om du vill ha råd om placering och utförande så är det enklare om vi får se den tänkta platsen i verkligheten. Eftersom vi byggt växthus i mer än 15 år så kan det hända att vi ser andra saker än du, vilket kan resultera i nya möjligheter.

Vi bjuder också regelbundet in alla som vill på ”Öppet Växthus” i Nacka vilket gör det möjligt att uppleva träväxthuset i verkligheten. Nästa växthusmingel äger rum den 4 november. Läs mer här.Ett växthusbygge som är på gång.Prisförfrågan

Om du vill ha en prislista där du kan se vad växthusen kostar får du det här. Vet du redan nu vilket växthus du vill ha gör vi gärna en offert.Glaset håller på att läggas på växthustaket.Beställning

När du bestämt dig för vilket växthus eller orangeri som du önskar upprättar vi ett köpeavtal som du skriver under. När vi fått avtalet i retur och när beställningsfakturan är betald så skickar vi en beställningsorder till vårt snickeri. Samtidigt skickar vi en måttsatt grundritning till dig.

Under tiden som växthuset tillverkas ger vi gärna råd om hur du kan inreda ditt växthus.

Efter cirka 8-16 veckor är det dags för leverans. Det är nu det roliga börjar.På vår hemsida finns det numera en schematisk överblick över processen. Här hittar du den.

Möt Eva Halfwordson i Nacka Forum.
Tillökning i växthusfamiljen.

Dela

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *