Låt växthuset bli en del av din verksamhet.

grönt växthus med sockel i nivå.
Det är inte bara privatpersoner som är intresserade av våra växthus. Det är många som vill använda det i olika verksamheter. Här är några exempel.
Det händer att kunder kommer vänder sig till oss för att de vill bygga ett växthus som en del i en verksamhet. Det är så spännande att få se hur företagen växer tack vare växthusinvesteringen. Ett sådant exempel är Vaxholms Bed & Breakfast. De beskriver sin verksamhet som ett litet hemma-hos-hotell i skärgårdsmiljö. Som komplement  byggde det ett växthus på tomten som är cirka 24 kvadratmeter. I det byggdes det ett litet kök med rinnande vatten. Nu kan de ta emot mindre grupper för konferenser eller för födelsedagsfester. De öppnar också trädgården för cafégäster vissa dagar i veckan.
Grönt växthus under träd.
Det gröna växthuset hos Vaxholms Bed & Breakfast.

Ett annat exempel är växthuset som vi byggt i trädgården hos trädgårdsdesignern Marika Delin och keramikern Calle Forsberg. Där används det regelbundet för kursverksamhet. Framför allt är det Marika som håller sina trädgårdsdesignutbildningar där inne.

Men vi har byggt fler växthus som används i verksamheter. En vingård i Skåne använder växthuset till cintronodling. Av citronerna gör man egen citronlikör. Vi har fått förfrågningar om växthus till frukostmatsalar, mindre konferensrum och för yogakurser. Människors kreativitet och entreprenörsanda i vårt avlånga land är det verkligen inget fel på.

Stort växthus med sadeltak.
Marika och Calle använder sitt växthus både för privat bruk och i sina verksamheter.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.