Öppet växthus med tema arkitektur och inredning.

Vi som arbetar på arkitektkontoret och bilder från växthusmingel,.
Sweden Green House arkitektkontor gör det möjligt att bygga exakt det växthus du önskar. Kom till oss på öppet växthus söndagen den 4 november och ta med dina idéer och frågor, så börjar vi där.

Visste du att vi har ett arkitektkontor? Vi hjälper dig med växthusritningen, eventuell bygglovsansökan och svarar på alla frågor om odling, inredning och skötsel. Sedan 2002 har vi ritat, tillverkat och byggt växthus i olika storlek och modell. Det har givit oss en massa erfarenhet om vad och hur man kan utforma ett växthus, orangeri eller vinterträdgård.

Stämninbgsbilder från växthusminglen tidigare i år och arkitektkontoret.
Ställ dina frågor direkt till oss söndagen den 4 november.
Det här är Sweden Green House.
Vi som arbetar på arkitektkontoret är Magnus Wiström, som tillsammans med Eva Halfwordson har grundat Sweden Green House. Han har många års erfarenhet som arkitekt. Det var han som omvandlade en prototyp av ett växthus till en färdig byggsats i början av företagets historia.
Eva Halfwordson har ett förflutet på Riksantikvarieämbetet och har kunskap och erfarenhet av vårt kulturarv. Därför är också våra växthus och orangerier anpassade för att passa in i olika slotts- och herrgårdsmiljöer. Vi har också byggt flera växthus på sådana platser.
Numera kan du också få hjälp med att inreda ditt växthus. Helena Kaasik som skapar allt innehåll på blogg och sociala medier är också ansvarig för Sweden Green House inredningsavdelning. Det gör det möjligt för dig att få hjälp med allt från utformning av odlingsbäddar till inredning och val av möbler. Det fungerar egentligen som vilken inredningsavdelning som helst fast vi jobbar med växthus och orangerier istället för de olika rummen inomhus.
Välkommen att träffas oss alla tre i växthuset i Nacka söndagen den 4 november då temat är arkitektur och inredning.
  • Adress: Parkvägen 45 i Nacka
  • Datum: Söndag den 4 november.
  • Tid: 12-16.
Produkter som vi kommer att sälja under växthusmingelet söndagen den 4 november.
Några av de produkter vi kommer att sälja på söndag den 4 november.
Den här gången har vi också försäljning av produkter som vi tycker passar i växthus och trädgård så här års. Det är korgar, krukor, fårskinn och takkronor av olika slag. Vi tar emot betalning med Swish eller med kontanter. Varmt välkomna!
Föregående inläggNästa inlägg

Dela

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *