Våraning i växthusverkstaden.

tre kvinnor vid växthus.
Det är inte klokt vad tiden går. Det är redan höst och vi håller som bäst på att montera växthusen som beställdes tidigare i år.

Från beställning till färdigt växthus tar det ett antal veckor. Några av de växthus som vi monterar är strax klara medan andra inte är påbörjade ännu. Men än är det långt kvar till jul så vi jobbar på.

Vår säsonger ser ungefär ut på samma sätt under året och spridningen av leveranserna är ganska jämn fördelad. Men det är många som gärna vill ha sina växthus fix klara lagom till odlingssäsongen börjar och vi försöker i möjligaste mån uppfyllas alla våra kunder önskan om att kickstarta odlingarna. Men för säkerhetsskull kommer här en liten uppmaning.

Fyra kvinnor planterar framför växthus.

Till dig som går i växthustankar har vi därför ett litet tips. Om du beställer ditt växthus innan årsskiftet kan du ha det monterat och klart i din trädgård lagom till att det är dags att sätta igång fröodlingarna i växthuset tidigt i vår. Förra säsongen hade Eva Halfwordson växthusbänkarna fulle av småplantor som sattes i jorden, både i växthus och odlingsbäddar utomhus.

Men livet med växthus handlar om så mycket mer än bara odling. Vi brukar tala om att ett växthus är, förutom planteringar, ämnat för, umgänge, vila och arbete. Eva Halfwordson använder sitt växthus nästan året runt. Det är många måltider som dukats upp genom åren, ibland med några vänner och ganska ofta tillsammans med familjen.

Det är många som undrar om vilken växthusmodell som passar bäst. Vi brukar säga att det till stor del beror på hur ditt bostadshus och din tomt ser ut. Vi arbetar med två modeller, det ena har ett takfall och de andra två. När det gäller växthuset placering så hjälper vi gärna till om du skulle önska. Skicka en skiss på tomten. Om du bor i Stockholm med omnejd kan vi komma på besök.

Har du fler frågor som rör växthuset och byggnationen är du välkommen att kontakta oss på info@swedengreenhouse.se. Vi tar även emot besök av enstaka personer i växthuset i Nacka. Hör av dig så bokar vi en tid.

Lycka till med växthusdrömmarna!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.