Det här är vi som bloggar.

Porträtt på fyra personer
Här är en kort presentation av alla som bloggar på Sweden Green House. Har du ett särskilt ämne som du vill att vi tar upp här i bloggen så skriv ett meddelande i kommentarsfältet eller mejla Helena.
Vi har gjort några små förändringar av vår blogg. Vi har helt enkelt bara slagit ihop ett par sidor. Tanken är att det ska bli lättare att hitta alla inlägg och för att det ska bli mer av en redaktionell känsla av bloggen med mer och mustigare innehåll. Nu är vi totalt fyra som bloggar och här kommer en presentation av oss.

Helena Kaasik

Kvinna med sjal framför vinranka.
Helena Kaasik är en av Sweden Green House fasta medarbetare sedan några år tillbaka. Hon är bland annat bild- och textredaktör för hemsidan, sociala medier och för blogg. Det är genom henne som allt material tröskas innan det kommer ut i etern. Hon är även ansvarig för våra visningsväxthus och för inredningstjänsten som vi erbjuder våra kunder. Om du har önskemål om vad du vill att vi ska skriva om här i bloggen så är du välkommen att höra av dig till;  helena@swedengreenhouse.se. Helena bloggar minst en gång i veckan och är därmed den som uppdaterar flitigast.

Svante Öquist

Man framför växthus.
Svante Öquist lärde vi känna redan då han var chefredaktör på Elle Decoration. Hans passion för inredning går det inte att ta miste på. Men nu, då han sadlat som frilans och arbetar alltmer från hemmakontoret har trädgården och växthuset blivit en allt viktigare plats. Han kallar det till och med för sitt landställe. Vi har samarbetat med honom regelbundet i ett par år nu och i bloggen berättar han om livet i växthuset med hund, barn och man. Förutom för oss bloggar han regelbundet för inredningsmagasinet Sköna Hem och skriver kolumner för tidningen Rum Ute. Den som inte kan få nog av inspiration från livet i Villa Sundahl i Sköndal kan även följa både Svante och sambon Niclas på Instagram.

Sanna Fyring Liedgren

Kvinna vid kamin i växthus.
Ni som är bekanta med tidningen Lantliv och använt deras recept i matlagningen har kanske redan bekant med Sanna Fyring Liedgren. För oss har hon, kanske inte från allra första början med väldigt länge, gjort våra mingelmat. Sanna bor tillsammans med sin man Oscar i ett vackert hus, inte särskilt långt ifrån vårt visnigsväxthus i Nacka. Väldigt praktiskt när man behöver en kaka eller en soppa till något event. Trädgården runt den vackra villan är ganska vild och kan liknas vid en engelsk trädgård. I den finns det en massa fruktträd som Sanna använder i sin verksamhet Marmeladeriet, som är ett marmeladerikokeri. Förutom fruktträd finns det ett vackert grått växthus i trädgården. Det är 24 kvadratmeter stort och används framför allt till odling av tomater och för sköna middagar i gott sällskap. Vid det här laget har du säkert räknat ut att det är Sanna som står för alla våra recept anpassade för livet i växthuset. Även Sanna har ett spännande konto på Instagram.

Karin Eliasson

Kvinna vid kamin i växthus.
Karin Eliasson är vårt senaste tillskott i bloggänget. Kul tycker vi som har en lång historia med trädgårdsmästaren och författaren Karin. Det är bland annat hon som skrivit odlingskorten som finns på vår hemsida. Karin kommer närmast från företaget Bee Urban och har tidigare arbetat som kreativ ledare på Astrid Lindgrens Näs (och skrivit boken om platsen). Hon anlägger också trädgårdar och ingår i vårt team med trädgårdsmästare som tar hand om helhetslösningarna för de växthuskunder som vill få hjälp med hela trädgården i samband med växthusbygget. Ja, ni förstår att hon är en viktig lagspelare för oss. Här på bloggen kommer Karin regelbundet att förse oss med smarta tips för hur vi ska lyckas ännu bättre med växthusodlingarna. Det känns tryggt!
Föregående inläggNästa inlägg

Dela

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *