Designvecka med växthusmingel x 3

Människor på kö in till växthus.
Vi summerar Stockholm Creative edition - den nya designveckan då vi höll öppet i tre av våra växthus. Så här såg det ut.
Vi har haft några fantastiskt härliga dagar under veckan som gått. Härliga möten, ömsom sol, omsom regn samtidigt som vi svarat på miljontals relevanta frågor om våra växthus i trä och glas. Vi är så glada för allt intresse som ni visar för våra växthus. Tack för att ni kom och besökte oss, vissa av er kom faktiskt till alla tre växthusen vilket var fullt möjligt då vi hade öppet växthus  vid olika tillfällen.

Växthus nr 1 - Storängen.

Vott växthus i lummig trädgård.
I Nacka var det galet mycket folk, framför allt under helgen. Det kom faktiskt så pass många att vi inte knappt hade tid att fotografera.

Växthus nummer 2 - Hos Svante och Niclas i Sköndal

Människor i rad framför växthus.
Om det var mycket folk i Nacka så var det om möjligt ännu fler som var nyfikna på Svante och Niclas växthus i Sköndal. Det förstår vi för det är så sagolikt vackert i såväl trädgård som växthus. Det är nästan omöjligt att inte bli inspirerad. Svante agerade välkomstkommitté i entrén medan Niclas stod vid kaffemaskinen och försåg alla med Stockholms godaste kaffe med dopp.

Växthus nr 3 - pulpetväxthuset på vackar Millesgården

Människor studerar växthus med pulpettak.
På Millesgården hade vi inte samma tur med vädret men det var trots allt många som trotsade snålblåst och regntunga skyar för att ta sig ut till Lidingö där vårt växthus med pulpettak står. Ni som missade att besöka det här växthuset behöver inte misströsta för det kommer att stå kvar i parken tills i början av nästa år. Nu är designveckan över för i år, men det var så kul så vi gör om det snart igen, eller hur?
Föregående inläggNästa inlägg

Dela

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.