Möt Eva Halfwordson i Nacka Forum.

vårt växthus i Nacka Forum

Möt Eva Halfwordson från Sweden Green House i Nacka Forum torsdagen den 25 oktober, då hon föreläser om växthus och orangerier samt ger tips om hur du kan förverkliga din växthusdröm.

Kom till Nacka Forum den 25 oktober och lyssna på Eva Halfwordson från Sweden Green House, när hon berätta om hur du klan förverkliga din växthusdröm. Du får också en massa information om historiska växthus, olika växthusmodeller och vilka växter som är tacksamma att odla i växthuset.

Eva Halfwordsonn framför den öppna spisen i växthuset.

Föreläsningen äger rum i samarbete med Nacka Forum, Alm & Möller och Thelins konditori. Allt du behöver göra ära att anmäla dig som medlem i Nacka Forum, om du inte redan är det, det vill säga. Därefter kan du anmäla dig till föreläsningen genom att skicka ett mejl till: info@nackaforum.se

  • När: Torsdag den 25 oktober mellan 8.00 – 9.15.
  • Var: Nacka Forum, plan 0, Atrium, där vårt växthus står.
Ett av våra växthus står i Nacka Forum.

Sedan en tid tillbaka har vi haft en ett av våra växthus i Nacka Forum. Det är inrett med produkter från de olika företagen som finns i centrumet. Här finns det mer information om det och här kan du läsa om Eva Halfwordson och hur det kommer sig att drömmen om att bygga ett växthus i trä så småningom blev företaget Sweden Green House.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.