Växthuset från Sweden Green House målas med kvalitetspenslar.

Gnestapenslen är en handgjord pensel perfekt för målning med linoljefärg. Det är den penseln vi använder när vi målar våra växthus.
Gnestapenseln är den pensel som Sweden Green House använder när vi målar våra växthus.
Linoljefärg kräver sin pensel för att få ett fint resultat. Gnestapenslen fyller alla de behov som krävs när vi målar våra växthus.

För att få bästa resultat när vi målar våra växthus använder vi penslar från Gnesta. Den så kallade Gnestapenseln är framför allt framtagen med tanke på målning med linoljefärg.

Gnestapenslen är ett familjeföretag som tillverkar penslar av olik sort. Flera av dem görs för hand och man kan till och med specialbeställa egna penslar om man har något särskilt önskemål.

I tunna lager.

Eftersom linoljefärg ska målas i flera tunna lager ska penseln vara tät och välfylld om resultatet ska bli bra. Den ska gärna vara tillverkad av naturborst.

Gnestapenseln uppfyller alla dessa krav. Den har dessutom ett ergonomiskt grepp och ett skaft av al eller björk vilket gör att den ligger skönt i handen när man arbetar. Den mejselformade toppen som penseln har påverkar också målningsresultatet. Gnestapenseln levereras inslagen i cellofan vilket innebär att borsten inte pressas ihop..

Text och foto: Helena Kaasik

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.