Guidebok för att skapa växthusets stil.

Bilder från växthus i guiden Skapa Stilen.
Vi har tagit fram en guidebok som är tänkt att underlätta och inspirera dig inför ditt växthusbygge. Välkommen att ta del av ”Skapa Stilen”.
Under cirka 20 år har vi byggt växthus åt kunder i allt från Umeå i norr till Lund i söder. Det vi framför allt lärt oss under resans gång är att ingen kund är den andra lik. Vi har nog skapat lika många olika växthus som vi haft kunder. Personlighet, läge, storlek, form och färg avgör hur det slutgiltiga resultatet blir. För oss är alla ni som vi fått förtroendet att bygg hos de största inspirationskällorna.
Skiss på växthus från guidebok.

Den kunskap som vi samlat på oss vill vi gärna dela med dig. Därför presenterar vi några olika växthus i en guidebok som vi kallar för "Skapa stilen". I den kan du läsa om olika personer och hur de tänkt när de valt växthusmodell, färg och andra detaljer, såsom ventiler, jordbäddar och kamin. Tanken är att den här guiden ska inspirera och underlätta för dig när du gör dina val. Vårt mål är att du ska få exakt det inglasade paradis som du drömmer om.

Observera att den är nedladdningsbar om du skulle vilja spara den för att läsa den vid ett noga utvalt tillfälle.

Några exempelsidor ur Skapa Stilen

Bilder från guiden Skapa Stilen.Presentation av ett växthus ur guiden Skapa Stilen.

2 reaktioner “Guidebok för att skapa växthusets stil.”

  1. Hej Helena
    Läser i början av din text att ni har byggt växthus från Umeå i norr till Lund i söder. Det stämmer inte. Det finns ett växthus från Sweden Green House i Unbyn, mellan Luleå och Boden, Norrbotten. Skulle vara kul om det uppmärksammades. Visserligen har vi haft lokala hantverkare vad gäller grunden och uppsättningen av växthuset, men det är ändå ett växthus från er.
    Mvh
    Margareta Wikström
    070-6883101

  2. Hej Margareta och tack för ditt meddelande. Vad spännande. Du har möjligen inte bilder på växthuset som du kan skicka till oss på info@swedengreenhouse.se. Uppmärksammar gärna detta. Det är jättespännande att skriva om det.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.