inreda växthus & orangerier

Inred ditt växthus eller orangeri

Med föremål som åldras med behag och patina inreder vi växthuset


Hur du väljer att inreda växthuset beror på växthusets storlek och hur du vill använda det. Ett växthus kan ju vara så mycket mer än en odlingsplats även om blommor och blad ger en fin inramning till växthuset.

Vi hjälper dig gärna, läs mer om vår inredningstjänst.

UMGÅS

Slå dig ner med vännerna mitt i spenaten! Många väljer att inreda växthuset så att det finns plats för umgänge. En middag där gästerna får skörda sallad, persilja, tomater och annat grönt blir något utöver det vanliga. Kvällstid är det varmare i växthuset än utomhus men upplevelsen är snarlik. Med rätt inredning vill man gärna stanna kvar även efter mörkrets inbrott.
Te och brasa i växthuset

Vila

Stäng ute bruset och njut av den rofyllda tystnaden. Möblera med några sköna sittmöbler så blir det med säkerhet en härlig plats för alla familjemedlemmar. Träväxthus ger inte ifrån sig några knäppande metalljud när temperaturen växlar. Det är alldeles tyst. Ta med dator, böcker eller staffliet ut – en arbetsplats med nya dimensioner.
Dagbädd och vinranka i växthuset

Arbeta

En plats där kreativteten får flöda och tankarna tänkas färdigt utan att någon stör. Ta ut staffliet, drejplattan datorn eller något som du längtar efter att göra.
Utsikt över sjön från Attefalls växthuset