Läsarfråga: Bygger ni växthus i vinkel?

Vaxthus-pa-handelstradgarden-Lofstad-slott
Vi fick en spännander fråga från en av våra följare härom dagen och vi tänkte att det kanske är fler som undrar om vi kan bygga växthus i vinkel.
Frågan är intressant och det ger oss också möjlighet att återvända till det magnifika växthuset som vi byggt för Handelsträdgården Löfstad slott.
Växthus byggt i vinkel.
Det här växthuset är 130 kvadratmeter stort och är som namnet anger en handelsträdgård belägen mellan Norrköping och Lindköping. Det är arkitektritat av vår Magnus och har nu funnits i  några säsonger nu.  Eftersom det även finns ett cefé i anslutning till växtbutiken så har det blivit ett populärt utflyktsmål för de som bor i trakten. Om du är på väg söder ut och behöver en paus så kan jag varmt rekommendera dig att stanna till här för en fika eller en bit mat och samtidigt plocka med dig växter av bästa kvalitet.
Interiör av stort grönt växthus i vinkel.
Lägg också märke till den gröna färgnyansen som vi tog fram särskilt för att det skulle passa till det här växthuset. Vi tycker väldigt mycket om den och det är även flera kunder som valt att måla sina växthus kulören som vi numera kallar för "Löfstadgrönt".
Ritning av växthus i vinkel.
Föregående inläggNästa inlägg

Dela

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.