Mingelbilder från i söndags.

Löjtanshjärta och tulpan i vas.

Det sista växthusminglet innan sommaren förtjänar att förevigas. Här kommer därför ett bildsvep från söndagens Öppet växthus i Nacka. Nästa gång vi välkomnar er till vårt växthus blir den 8 september. Mer information kommer här i dagboken och via vårt nyhetsbrev som du kan anmäla dig till här. Du kan också följa oss på Facebook och Instagram.

Det går såklart fortfarande att besöka vårt visningsväxthus här i Nacka. Skicka en förfrågan via mejl så bokar vi en tid. Du kan också besöka växthuset som vi satt upp på Millesgården i samband med utställningen som ska spegla konstnären och författaren Lena Anderssons liv. Utställningen öppnar den 19 juni men växthuset står på plats i parken intill den stora fontänen, redan nu.

Öppet växthus den 2 juni i bilder.

Växthuset i Nacka den 2 juni.

Det var fullt i växthuset redan kl 12 i söndags. Men vi är många som inte hunnit vänja oss vid värmen ännu, så de flesta tyckte att det var skönare utomhus.

Den yngsta växthusspekulanten.
Den yngsta växthusspekulanten vilade tryggt i pappas famn. Vi uppmanar er att ta med ritningar på bostadshus och trädgård. Här är några som hörsammat detta.
Den yngsta växthusspekulanten.

Det är väldigt kul att de är en sådan blandning på åldrar vid de här tillfällena. Här är trädgårdsformgivare Lisa Jansson med en av sina döttrar.

Vaseer på rad i växthuset.

Vid 16-tiden, när alla återvänt till sina hem, lägger sig lugnet i växthuset igen. Det är skönt att städa undan och samla alla intryck från växthuset under dagen. Den 8 september har vi Öppet växthus nästa gång. Hoppas vi ses då.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.