Hageland besökter Sweden Green House

Sweden Green House hade besök av ett fototeam från Norge härom dagen.

När ett norskt fototeam kom och hälsade på oss i trädgården i Nacka härom dagen blev vi påminda om att vi har fler produkter än växthus i vårt sortiment.

Härom dagen var det norska handelsträdgårdskedjan Hageland på besök i Sweden Green Huses trädgård. De skulle plåta trädgårdsmöbler till nästa års möbelkatalog. För stylingen ansvarade Elisabeth Halbjørnhus och för foto Hilde Amy Teie i samarbete med kummunikationsbyrån Fjuz.

Den norska plantskolan Hageland var på besök hos Sweden Green House härom dagen.

Vi tar de flesta av våra bilder själva så vi vet vilket arbete det är att ta fram bildmaterial till en katalog. Det är mycket konkande, byggande, funderande, diskuterande och pillande för att få bilderna att bli fina. Den sista justeringen gör ofta fotografen själv i samband med att bilden tryckas av.

Poolen och växthuset användes för att skapa miljöer.

De använde hela trädgården och naturligtvis växthuset för att skapa olika miljöer. Vid poolen arrangerades en skön sittplats under glastaket som också är en produkt som vi har tagit fram. Precis som växthusen är de tillverkat av trä och glas vilket gör att de smälter in fint i grönskan. Vi gör även dessa som en byggsats som man kan montera på egen hand om man vill. Läs mer om våra tak för uterum här.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.