Klapptips till en växthusvän.

kollake med tips på julklappar till en växthusvän.
Är du, likt många andra av oss, ute i sista minuten med dina julklappsinköp? Här är några tips på saker som kan passa en passionerad odlare.
På Sweden Green House försöker vi att så långt som möjligt välja butiker lika mycket med hjärtat, som vi gör med produkterna vi ger bort. De här företagen tycker vi har samlat ihop ett fint urval av produkter som man kan älska och leva med länge. Priserna är visserligen inte de lägsta men bättre då att göra färre inköp, resonerar vi. Här är ett antal noggrant utvalda produkter som vi själva skulle bli glada över att få på julafton.

Jul 2018 – växthusodlarens önskelista.

Bildkollag med utvalda produkter att ge bort i jul till någon som gillar växthus..
  1. Gjutjärnskrukan, Blomkruka nr 1 designad av Anna Petrus på anrika Näfveqvarns bruk, som man tidigare endast hittat på auktion, finns nu i nyproduktion.
  2. Vasen Kolonn är ett vackert och användbart minne av återinvigningen av Nationalmuseum tidigare i år. Den finns i tre storlekar, detta är den minsta. Du hittar den i Skrufs webbshop.
  3. Praktverket Luktärt av Cecilia Wingård skrev jag tidigare om här. Boken blir garanterat en uppskattad julklapp till den som gillar att odla- i växthus eller i trädgård. Cecilia säljer också luktärtsfrö om man skulle vilja komplettera presenten.
  4. Snart är det dags att börja driva fram småplantor. Om du vill göra dina egna krukor av tidningspapper till odlingarna, är de sådana här redskap du ska använda. Dessa kommer från fröfirman Impecta.
  5. Som frankofil och Parisälskare känns det extra kul att lyfta ljuslyktan från favoritbutiken Caravane, som du i Sverige hittar på Artelleriet.
  6. En odlarjacka fin nog att ha på sig nästan jämt hittar du hos Blå Gungan.
  7. Till växthuskontoret behöver man en bra och vacker sax. Den här finns hos Zetas.
  8. Jag är så svag för fårskinn och det nya långhåriga lurviga skinnen från vår hovleverantör, Gotlamm är absolut underbara.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.