Öppet hus med försäljning av produkter för växthus och trädgård.

På söndag den 18:e februari har vi årets första öppna växthus i Nacka med försäljning av produkter för trädgård, orangeri och växthus.
Nu sparkar vi igång odlingsåret genom att öppna upp växthuset i Nacka för alla som har frågor om växthus eller bara vill komma förbi för att dricka en varm kopp te. Det kommer också att finnas ett sortiment med produkter som är användbara i växthus, orangeri och trädgård till försäljning. Hjärtligt välkomna.
Om en vecka är ni välkomna till oss på Parkvgen 45 i Nacka för att mingla, prata odling och växthus. Vi kommer att vara där alla tre, såväl Eva, Magnus som Helena, för att svara på frågor. Vi har även tagit in produkter för växthus och trädgård som den som vill kan köpa. Vissa saker kan du till om med använda inomhus. Korgarna från biståndsorganisationen Hjärta till Hjärta finns med även den här gången. Men du kommer också att hitta verktyg, plädar och accessoarer. Det går att betala med Swish eller med kontanter.

Välkommen söndagen den 18:e till Parkvägen 45 i Nacka.

Här är några av de produkter som du kommer att kunna handla på vårt öppna växthus den 18:e februari. Det är lampetter, plädar, verktyg, växter, krukor och korgar bland annat.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.