Boka den 18 februari för årets första öppna växthus.

folk utanför växthus / orangeri
Varmt välkommen till oss i Nacka då vi öppnar dörren till vårt växthus, eldar i braskaminen och bjuder på något gott att dricka. Vi finns på plats för att svara på frågor och visa utvalda produkter från vår webbshop.
Ett par ögonblicksbilder ifrån den 26 november då vi hade öppet växthus senast.
Söndagen den 18 februari upprepar vi succén från november förra året och hälsar dig välkommen in i vår växthus i Nacka. På plats är vår arkitekt Magnus Wiström och Eva Halfwordson som tillsammans grundat företaget Sweden Green House. Efter 15 år i branschen kan man lugnt kalla dem experter på ämnet.
Passa därför på att ställa frågor om allt från grundläggning, bygglov till växthusinredning och odling. Om du har bilder från din trädgård och de intilliggande omgivningarna så ta gärna med dem tillsammans med en eventuell ritning över tomt och bostadshus.
Precis som i november kommer vi att ladda växthuset med inredningsdetaljer för trädgård och växthus. De handgjorda korgarna som vi sålde förra gången kommer även finnas nu. Men det kommer också att finnas andra saker som vi med spänning väntar på. Vi tar emot betalning via Swish.

Välkomna önskar Eva Halfwordson och Magnus Wiström. Adress: Parkvägen 45 Tid: 12-16

Magnus, Eva och Helena kommer att finnas på plats i växthuset den 18 februari.
Föregående inläggNästa inlägg

Dela

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.