Öppet växthus den 26 november.

Varmt välkommen till oss i Nacka då vi öppnar dörren till vårt växthus, eldar i braskaminen och bjuder på något gott att dricka. Vi finns på plats för att svara på frågor och visa utvalda produkter från vår webbshop.

Dublett med bild på växthuset i höstskrud tillsammans med en bild på tända ljus och oljelampor som står på bordet i växthuset

Glöm inte bort att kika förbi oss i växthuset i Nacka på söndag. På plats är vår arkitekt Magnus Wiström och Eva Halfwordson som tillsammans grundat företaget Sweden Green House. Efter 15 år i branschen kan man lugnt kalla dem experter på ämnet.

Passa därför på att ställa frågor om allt från grundläggning, bygglov till växthusinredning och odling. Om du har bilder från din trädgård och de intilliggande omgivningarna så ta gärna med dem tillsammans med en eventuell ritning över tomt och bostadshus.

Passa också på att handla inredningsdetaljer till trädgård och växthus. Vi kommer bland annat att sälja trädgårdsverktyg i koppar och handgjorda korgar som romer i Rumänien tillverkat i samarbete med biståndsorganisationen Hjärta till hjärta. Vi tar emot betalning via Swish.

Väl mött önskar Magnus Wiström och Eva Halfwordson.

Adress: Parkvägen 45.

Tid: Från kl 13 söndagen den 26 november.

Team Sweden Green House lutar sig över en ritning över ett växthus.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.