Öppet växthus med tema eld och värme.

Den 2:a december vill vi bjuda vi in dig till årets sista västhusmingel. Temat för ”Öppet växthus” är den här gången eld, värme, kransar och advent.

Snart är det dags för årets sista växthusmingel. Söndagen den 2 december är du välkommen in i växthusvärmen. Vi eldar i braskaminen och bjuder på något varmt att dricka. Temat för det här minglet är ljus, värme, advent och kransar.

De allra flesta av våra kunder vill kunna använda växthuset året runt. Därför tipsar vi om några olika braskaminer och värmare under det här växthusminglet.
Om du har planer på att installera någon form av värmekälla är det här ett ypperligt tillfälle att komma hit och ställa dina frågor. Vi svarar naturligtvis på andra frågor som berör växthus, vinterträdgårdar och orangerier i trä. Ta med dig en skiss på din trädgård om du har en sådan, så kikar vi tillsammans på placering, storlek och färg.

Vi har som vanligt vackra produkter till försäljning. Det är ljusstakar, ljuskronor, fårskinn och ullplädar. Här kan du ta del av vårt butikssortiment. Vi tar emot betalning med Swish.

Hjärtligt välkommen önskar Eva och Magnus.
  • Adress: Parkvägen 45.
  • Datum: Den 2 december
  • Tid: 12 – 16.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.