Så fungerar vår inredningstjänst.

Julrosor i terrakottakruka på rad i ett växthusfönster, varvat med tjocka blockljus.
Det är många som är nyfikna på hur vår inredningstjänst fungerar. Här är ett exempel på vad vi kan göra. Den här familjen har ett stort växthus på Värmdö som vi dekorerade inför en glöggfest.
För en tid sedan startade vi vår inredningstjänst vilket innebär att vi kan hjälpa dig att skapa den växthusinredning du drömmer om. Det kan handla om allt från att planera den fasta inredningen, såsom golv, jordbäddar och eldstad till att köpa in och möblera alternativt dekorera i växthuset. Det är egentligen kunden som avgör vilken hjälp som önskas.

Bildtext

Det här uppdraget som vi gjorde i ett växthus på Värmdö härom dagen är ett exempel på hur vi jobbar. Den här kunden ville ha hjälp att dekorera inför en julfest i växthuset. Hon vände sig till oss för att få hjälp.
Det var en mängd växter i växthuset. En del av dem hade gått in i vintervila och var därför ganska risiga. Dessa lyftes undan. Det fanns två vackra exemplar av stora rosmarinbuskar som istället lyftes fram. Tillsammans med olivträd, fikonträd, ett granatäpple och en stor bougainvilla bildade de här träden en fin bas till de mer julbetonade växterna som vi adderade.
Kransar hängdes upp, julrosor och hyacinter planterades i vackert patinerade lerkrukor. Detta spred vi ut på specifika platser runt om i växthuset. Vi hängde upp ljusstakar, möblerade om och skapade en skön hörna med korgstolar och fällar. Vi ställde fram oljelampor som tillsammans med ett jularrangemang med julrosor och vita hyacinter fick pryda det julröda marockanska mosaikbordet som fanns i växthuset.
Vi använda alltså mycket av det om redan fanns på platsen och förstärkte vissa delar med juliga attribut för att få den den rätta känslan. Till jul kommer familjen som äger växthuset tända alla de ljus som vi placerade här och var. Vi väntar med spänning för att få se det slutliga resultatet på bild.
Vill du veta mer om vår inredningstjänst så ska du kontakta oss på info@swedengreenhouse.se.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.