Så går det till att bygga ett växthus i trä

Ett grått växthus är på väg att resas.
En mycket relevant fråga som vi ofta får av våra kunder är hur det går till om man vill köpa ett växthus från Sweden Green House. Här beskriver vi processen i tre steg.
Vi får ofta frågan om hur det går till när man köper ett växthus från oss. Eftersom vårt mål är att du ska få det växthus du drömmer om guidar vi dig igenom hela processen från att ditt intresse väckts tills du beslutar dig för att bygga ett träväxthus i din trädgård.
Här reser vi ett grått växthus i trädgården hos en privatkund.

1. Att välja växthus och orangeri.

Vilket växthus du ska välja beror på hur du tänkt använda växthuset, var i trädgården det passar att placera det och hur ditt bostadshus ser ut. Vill du diskurera växthusplaner med oss så kan du slå en signal.

Beroende på var du bor så kommer vi gärna ut till dig. Om du vill ha råd om placering och utförande så är det enklare att ge bra råd om vi får se den tänkta platsen i verkligheten. Eftersom vi byggt växthus i mer än 15 år så kan det hända att vi ser andra saker än du vilket kan resultera i nya möjligheter. Vi bjuder också regelbundet in alla som vill på ”Öppet Växthus” i Nacka vilket gör det möjligt att uppleva träväxthuset i verkligheten. Onsdagar mellan kl 12 och 19 är du välkommen till Parkvägen 45. Åk mot Nacka Forum och sväng ner mot järnvägen så kommer du till växthuset. Läs mer här.

Ett pulpetväxthus eller ett växthus med sadeltak, det är frågan. Vi hjälper dig gärna att välja.

2. Prisförfrågan

Om du vill ha en prislista där du kan se vad växthusen kostar får du det här. Vet du redan nu vilket växthus du vill ha gör vi gärna en offert.

Så sär ser det ut på fabriken när ett växthus börjar bli redo för leverans.

3. Beställning

När du bestämt dig för vilket växthus eller orangeri som du önskar upprättar vi ett köpeavtal som du skriver under. När vi fått avtalet i retur från dig och när beställningsfakturan är betald så skickar vi en beställningsorder till vårt snickeri. Samtidigt skickar vi en måttsatt grundritning till dig. Under tiden som växthuset tillverkas ger vi gärna råd om hur du kan inreda ditt växthus. Efter cirka 8-16 veckor är det dags för leverans. Det är nu det roliga börjar.
Föregående inläggNästa inlägg

Dela

3 reaktioner “Så går det till att bygga ett växthus i trä”

 1. Hej !
  ÖNSKAR PRIS PÅ VÄXTHUS I TRÄ MÅTT L 5.20 x B 2,70 MED PULPETTAK.
  DÖRR PÅ LÅNGSIDAN.

 2. Hej!
  Jag önskar också pris på ett växthus med pulpettak ca 3*5m med dörr på långsidan.

  1. Pulpethusen är verkligen vackra, så jag förstår att du intresserar dig för ett sådant. Våra växthus kostar cirka 11 000 kr per kvadratmeter och vill du ha en mer utförligt pris så rekommenderar jag dig att göra en offertförfrågan. Det kan du göra under KONTAKT. https://swedengreenhouse.se/kontakt/

   Lycka till med växthusplanerna.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.