Upptrappning inför Nordiska Trädgårdar

växthus, jordbäddar, swedengreenhouse medarbetare och en kvist med vit löjtnantshjärta i i fyra bilder som sitter tillsammans.
Snart är det trädgårdsmässa i Älvsjö och vi är mitt uppe i alla förberedelser. Hoppas att vi ses i på Nordiska Trädgårdar i nästa vecka.
Det är bara några dagar kvar innan trädgårdsmässan Nordiska Trädgårdar slår upp sina portar. Sweden Green House är naturligtvis på plats. Har du vägarna förbi så kika in i monter C16:44 och hälsa på oss i vår gröna monter. Mässan öppnar den 22:a mars och pågår till den 25:e.
Eva, Magnus och Helena kommer att finnas i montern i omgångar så det finns möjlighet att ställa frågor direkt till oss. Vi har också valt ut några produkter och växter som vi gillar och som det är möjligt att köpa med sig. Hos oss är det enklast att betala med Swish,
Den som inte har möjlighet att ta sig till Älvsjö och Stockholmsmässan kan istället besöka oss i Nacka på Parkvägen 45 söndagen den 25:e, då vi öppnar upp växthuset för alla som vill uppleva våra träväxthus i verkligen. Det skulle vara väldigt härligt att träffa er där!
Men först tar vi lite helg. Vi kommer dock inte att ligga på sofflocket. På lördag är det nämligen trädgårdskurs på Körunda hotell i samarbete med tidningen Lantliv och Zetas. Vi ser verkligen fram emot att möta alla trädgårdsentusiaster och berätta om varför vi tycker att man ska bygga ett växthus i sin trädgård. Om du är en av de lyckligt lottade som fått en plats på den eftertraktade kursen så ses vi snart.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.