Vår historia

MIN DRÖM BLEV VERKLIGHET


Image

År 2000 gjorde mitt alltmer växande trädgårdsintresse att jag började drömma om växthus – ett växthus efter gammal förebild. Jag sökte ett växthus med vitmålade profiler och de rätta proportionerna, som de på Rosendals trädgård i Stockholm eller på Sofieros slottsträdgård i Skåne. Hur jag än sökte fann jag inget som motsvarade mina förväntningar. Jag fick helt enkelt börja från grunden och bygga upp ett eget växthus.

År 2002 konstruerade Magnus Wiström det första växthuset med sadeltak som strax efter utvecklades till en byggsats. Idag tillverkar vi växthus med olika utformning och i olika storlekar. Växthusen tillverkades inledningsvis på Värmdö i Stockholm. År 2013 inleddes ett samarbete med Lundqvist inredningar i Gnesta eftersom vårt snickeri på Värmdö i Stockholm blev för trångt. Idag tillverkas våra växthus på vårt helt egna snickeri beläget i natursköna Södermanland.

Och nu nästan 20 år senare har vi levererat växthus i framförallt Sverige men också i Norge,  Danmark och Finland – våra kunder.

År 2017 blev vi utsedda till Årets företagare i Nacka – Värmdö.