Vår nya möbel.

inreda växthuset

Planteringsbord eller arbetsbänk, kärt barn har många namn. Så här ser det i alla fall ut ut, vårt nya bord, särskilt framtaget för att passa i växthusen som vi tillverkar. Det är Oscar Liedgren som designat det och det ska erkännas att alla på företaget är väldigt förtjusta, då bordet skapar ordning och reda samtidigt som det är vackert.

Precis som våra växthus är den tillverkad i långsamväxande furu och handmålad med linoljefärg. Det jag gillar är att det är stabilt och känns gediget samtidigt som det ger ett lätt intryck.

Vi kallar vårt planteringsbord för Oscar efter upphovsmannen Oscar Liedgren.  Krukan som vi placerat ovanpå får illustrera att det går att placera en vask ovanpå om man skulle önska.

Bordet är en beställningsvara och går att få i vilken färg som helst. Vi har tillverkat det efter cc-avståndet på reglarna i våra växthus. För tillfället finns det i tre eller fyra fack. Den är 55 cm djup så det finns tillräckligt med utrymme för att placera en vask ovanpå.

Det är även en praktisk möbel i ett utekök. Om man ska placera det utomhus kan man sko benen nertill med metall, till exempel. Då blir bordet  mer hållbart mot regn, väder och vind.

Ett annat tips är att täcka en del med en träskiva. På det sättet kan man använda den delen för hantering av jord, vilket man gör när man förkultiverar och planerar om växter, till exempel.

Priser.

  • Bord nr 1 – 3 fack; 55x127x85 -  10 500 kr.
  • Bord nr 2 – 4 fack; 55x170x85 -  13 000 kr.

I omålat skick säljer vi dem för 8 500 kr respektive 11 000 kr.

Föregående inläggNästa inlägg

Dela

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.