Vattenburet tips till växthus och trädgård.

den franska vattenposten i metall håller ordning på trädgårdsslangen.
Idag vill vi tipsa om den franska vattenposten i metall som vi själva använder. Vi har placerat den centralt på tomten så att man alltid har tillgång till såväl rinnande vatten som vattenslang.
Idag vill jag komma med ett instick i Sommarsverige och tipsa om den praktiska vattenpostren i metall som är perfekt i trädgården eftersom den håller ordning på vattenslangen och samtidigt fungerar som en kran där du kan fylla hinkar och vattenkannor när du ska vattna krukor och rabatter i trädgård och växthus.
Det är också en bra produkt för den som inte har dragit fram vatten till sitt växthus. Om du placerar den i närheten av ingången eller kanske till och med inne i växthuset så har du möjlighet att ha vatten på nära håll. En slang i lämplig längd som du kopplar ihop med husets vattenkran gör att du får vatten till den plats i trädgården du önskar. Den har också ett modernt formspråk samtidigt som den finns i en mängd färger som piggar upp.

I trädgården i Nacka har vi dock valt en grön färg som smälter fint in i trädgårdsgrönskan. Just nu är den placerad i hålet som finns i avenbokhäcken. Där står den centralt i trädgården utan att stå i vägen. Men eftersom den relativt enkelt att flytta på får den vandra runt till olika platser i trädgården. Vattenposten är tillverkad i galvaniserad plåt och pulverlackad vilket gör den motståndskraftig för väder och vind. I trädgården i Nacka har det stått i flera säsonger nu och den är fortfarande fin. Du hittar den här.

Den franska vattenposten håller ordning på trädgårdsslangen samtidigt som den kan försörja hela trädgården med vatten.
 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.