Växthus på vift.

Förra helgen ställde vi ut på mässan Byggnadsvård & Trädgård i Stockholm. Här kommer några ögonblicksbilder från Nacka strandsmässan och vårt växthus i Attefallsstorlek, som nu flyttar norrut, närmare bestämt till Lidingö och Millesgården.

Där ska det ska vara med på en utställning som kan blir riktigt bra.  Ser ni ett växthus på ungefär 24 kvadratmeter sväva runt någonstans i Stockholmstrakten så är det mycket sannolikt att det år vårt.

Men nu gör vi ett nedslag på förra helgens mässa tycker jag.

Vårt växthus på mässa i Nacka.

Intresset för vårt växthus var stort. Framför det stod en Bengt och målade med linoljefärg. Några av de färdigmålade reglarna syn i förgrunden. Till höger var vår trädgårdsmöbel placerad. Det är Magnus Wiström som designat den för att passa till växthuset.

Magnus Wiström och Eva Halfwordson.

När Eva och magnus inte var i växthuset och svarade på frågor, så stod de på scenen strax intill, för att prata om sitt gemensamma intresse och passion.

Svante och Niklas

Fint besök hade vi också i omgångar, bland annat av dessa två stiliga herrar, nämligen Svante, som axlat rollen som chefredaktör på Elle Decoration under många år men som nu har flyttat till Femina där han bloggar om design inredning och trädgård. Här är han tillsammans med sin sambo, Niklas.

Magnus och vaxthusdekoration.

Det var verkligen en familjär känsla på mässan och vi fick massor av positiva kommentarer från de besökare som tagit sig till Nacka. I söndags eftermiddag flyttade alla utställare ut, även vi som nu har packat ihop växthuset och flyttat det till Lidingö.

Ett stort tack till alla som besökte oss på Byggnadsvård & Trägård förra helgen. Vi hoppas och tror att den här mässan ska utvecklas till något riktigt bra. Som det känns nu räknar vi med att ställa ut även nästa år.

Växthuset landar på Millesgården.

Nu har vårt fina odlingshus landat på Millesgården där det kommer att ingå som en del i en utställning som ska spegel konstnären Lena Anderssons liv.  Det ska bli jättespännande att vara med om hur den här utställningen ska utformas och vi kommer att uppdatera dagboken regelbundet med bilder och information.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.