Växthuset som konferensanläggning.

konferens i växthus
Konferens i växthusmiljö – går det? Nu kan vi bekräfta att det går alldeles utmärkt. Så här kan det se ut.
Nyligen bjöd vi in återförsäljare och ambassadörer till en träff i Stockholm. Arild från Norge kom tillsammans med sin danska försäljningskollega. Tanken var att vi skulle lära känna såväl varandra som företaget. Dagen började med kaffe i växthuset och fortsatte därefter med lunch i vårt snickeri i Södermanland.
Där möttes försäljningsrepresentanter och växthusambassadörer, målare, snickare och arkitekt. Det är ju snart designvecka i Stockholm och till dess behöver alla få svar på sina frågor om hur tillverkningsprocessen går till, vilka delar som ingår i ett växthus och varför. Eftersom det är en ganska komplex produkt vi säljer där det mesta är handgjort, är det alltid bra att känna till så mycket som möjligt om produktionen så att det blir enkelt att svara på alla era frågor. Dessutom är det roligt att kunna så mycket som möjligt om produkten som vi alla representerar.
Efter lunch och möte drog vi alla tillbaka till Nacka, där vi fortsatte att samtala. Sedan blev det middag lagad av vår matskribent -  bästa Marmeladerietsanna. Det blev ett härlig och samtidigt produktiv möte. Men det vi också tar med från den här dagen är att växthuset är en utmärkt plats för konferenser.
Föregående inläggNästa inlägg

Dela

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.