Växthuset vi byggde hos Victoria Skoglund i senaste numret av Residence.

Växthuset som Sweden Green House byggt hos Victoria Skoglund från Zetas trädgård är porträtterat i inredningsmagasinet Recidence.

I det senaste numret av Residence är Victoria Skoglunds växthus porträtterat. Det blev klart i våras och det är Sweden Green House som byggt det.

Det är inte utan viss stolthet vi kan berätta att ett av de växthus som vi byggt under året nu är porträtterat i inredningsmagasinet Residence. Om du är nyfikna på hur det kommer sig att Victoria Skoglund från Zetas trädgård valde att bygga ett växthus i trä från Sweden Green House i sin fantastiskt vackra trädgård så rekommenderar vi dig att springa till närmaste butik och köpa ett exemplar av det senaste numret.

Victoria Skoglund sitter i sitt nybyggda träväxthus och arbetar.

Förutom en mängd vackra bilder tagna av fotograf Karin Björkqvist får man en mängd expertråd och en trädgårdsmästares perspektiv på vad man ska tänka på när man bygger ett växthus. Du får också tips på var i trädgården det bör placeras och hur man gör för att locka till sig humlor som kan hjälpa till med pollineringen inne i odlingshuset.

Victoria berättar också om hur längtan efter att odla grönsaker ledde fram till beslutet att bygga ett växthus och om att hon ibland sitter växthuset när hon arbetar med mer administrativa uppgifter. Man kan alltså med fördel använda det som kontor. Om man placerar växthuset så att man får en fin utsikt när man arbetar blir det en perfekt arbetsplats.

Foto: Victoria Skoglund, Karin Björkqvist och Helena Kaasik

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.