Växthusinspiration på skivbordet

Böcker tidningar, anteckningsblock, pennor tillsammans med tallkvist på skrivbord.

Precis när min inspirationsnivå slagit i botten hittar jag våra växthus i ett antal svenska magasin. Tack Lantliv och Rum Ute. Här är en ögonblicksbild från mitt skrivbord just nu.

Vi har den senaste tiden skämts bort med ett antal artiklar om växthus i två av de ledande trädgårdstidningarna i Sverige. I Rum Ute är våra växthus med på ett flertal ställen, bland annat i ett tipsigt reportage om  vad man ska tänka på när man inreder sitt växthus. Vi har varit inne på temat ett flertal gånger här i dagboken också.

Påfyllning i februari. På mitt skrivbord ligger just nu en mängd saker som ger mig inspiration. Vad har du på ditt skrivbord?

I tidningen Lantliv är vi med i två reportage - ett inspirationsjobb som den duktiga stylisten Helene Holmstedt skapat tillsammans med fotograf Hans Bjurling i ett växthus som vi byggt. Sedan är vi med i ett reportage om trädgårdsformgivaren tillika vår ambassadör Marika Delin producerat av Charlotta Dahlgren och fotograf Karin Björkquist.

Dessutom har tidningen Rum Ute gjort ett långt reportage om Svante Öquist som även är krönikör i tidningen från och med i år. Även han ingår i vårt team av ambassadörer. Här kommer därför en ögonblicksbild från mitt skrivbord.

Tillsammans med nedblåst tallkvist från Hagaparken, en anteckningsbok från Smålands Skinnmanufaktur, mina älskade gamla Lindemans floror, brevtyngder från Svenskt Tenn och Grekland, mina egna vykort med grönsaker och några pennor ligger de feta, glansiga magasinen och bara väntar på att få bli lästa.

Var får ni er inspiration ifrån nu?

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.