Vi hjälper dig ATT VÄLJA, BYGGA, odla i och inreda VÄXTHUS OCH ORANGERIER

VI HJÄLPER DIG ATT FÖRVERKLIGA DIN VÄXTHUSDRÖM

Vi hjälper dig genom hela processen från idé till färdigt projekt.


Genom vår breda kunskap och kompetens, långa erfarenhet, kontaktnät, nyfikenhet och kärlek till natur, trädgård och hus hjälper vi dig genom hela processen från idé till färdigt projekt. Vi som hjälper dig är: Magnus, arkitekt, civilingenjör – väg och vattenbyggare samt möbelsnickare och Eva som också är civilingenjör samt byggnadsantikvarie. Helena som är journalist och som gärna skriver om inredning och design. Dessutom har hon under åren hjälp många att inreda sina hem, balkonger och växthus.

Hur vi kan hjälpa dig kan du läsa mer om i respektive rubrik ovan.


Skapa stilen guidebok

Här kan ni få inspiration för att skapa en unik stil i erat växthus! Det kan vara spännande att se vad våra kunder har gjort och hur de har inrett sitt växthus. I guideboken skapa stilen kan ni också se vad de har valt för ventil, balkstil, dörrstil och mer!

Besök vårt arkitektkontor om du vill ha hjälp med utformning eller inredning av ditt växthus.


Så förverkligade våra växthuskunder sina drömmar

Image

Monica Kylén

"Ett växthus i trä kändes härligt och tilltalade särskilt som det gick att anpassa det till den här platsen."

Image

Chatrine Foss Stene & Kjell Sterne

"Växthuset känns som en investering för både kropp och själ men den största vinsten är nog att vi kan vara här i alla väder."

Image

Inga-Maj Eriksson & Torsten Allvar

"Villa Norsbo har blivit en populär mötesplats för konstintresserade mycket tack var kombination en växthus och galleri."